Over Indutrade

 

Indutrade, in 1924 gestart door A.C.C. Top onder de naam Industria als “handelsonderneming in elektrisch en machinebedrijf”, aan de Nieuwstraat in hartje Den Bosch. In 1968 werd het bedrijf overgenomen door Theophile Aben. In deze tijd leverde het bedrijf gereedschappen aan de Bossche middenstand en had men een goedlopend gas en zuurstof depot. Al op jonge leeftijd liepen beide zonen Erik en Frank in de bezorging waarbij deze laatste zich in 1982 met het bedrijf vestigde op industrieterrein de Rietvelden.
Onder de naam Indutrade groeide het bedrijf hier van een regionale speler naar een onderneming met internationale ambities met als voornaamste activiteit de toelevering van producten voor de bouw.

Begin jaren 2000 is Indutrade zich meer gaan toeleggen in productie en ontwikkeling van allerlei stalen producten die gebruikt worden om een bouwlocatie op te starten. Indutrade is inmiddels uitgegroeid naar een succesvolle onderneming in het ontwikkelen en produceren van slimme producten voor op de bouwplaats en andere tijdelijke installaties. Denk daarbij aan infrastructuur en evenementen. Indutrade is een echt familiebedrijf waarbij het hechte team dagelijks garant staat voor een goede service en klantgerichte oplossingen.