Verlichting

Door het inzetten van onze lichtmasten met ledverlichting bent u verzekerd van de juiste verlichting op uw bouwlocatie en kunt u op iedere gewenste hoogte uw werkzaamheden uitvoeren. Door de diverse lengtes masten en lichtsterktes kan schaduwvorming worden geminimaliseerd. Dat werkt wel zo prettig

Producten >

Verlichting

Sirius 600

De tweedelige lichtmast 2 × 3 meter is een stand-alone telescopische mast tot 6 meter hoogte en is een eenvoudige oplossing om elke locatie te beveiligen wanneer deze is uitgerust met camera’s en/of verlichting. De lichtmast is voorzien van een handlier.

Sirius 900

Lichtmast Container met totale lengte van 9 meter voorzien van heftrucksleuven, geintegreerde telescopische mast, stabilisatoren en optioneel ballastblokken/zakken. De lichtmast is voorzien van een handlier.

Sirius 1100

De vijfdelige lichtmast is een stand-alone telescopische mast tot 11 meter hoogte en is een eenvoudige oplossing om elke locatie te beveiligen wanneer deze is uitgerust met camera’s en/of verlichting. De lichtmast is voorzien van een handlier.

Sirius 1200

De tweedelige lichtmast 2×6 meter is een stand-alone telescopische mast tot 12 meter hoogte en is een eenvoudige oplossing om elke locatie te beveiligen wanneer deze is uitgerust met camera’s en/of verlichting. De lichtmast is voorzien van een handlier.

LED bouwlamp

LED bouwlamp type 300 Watt 100 lm/W 12 m kabel + plug

LED lichtslang

LED lichtslang, leverbaar in lengtes van 11, 22 en 45 meter, 220 volt -240 volt, 60 LEDS, ip44 white

Stuur mij een offerte