hier staan wij voor

missie

Indutrade produceert innovatieve producten voor de inrichting van bouwplaatsen en andere tijdelijke installaties. Onze betrokkenheid en kennis van staal vormt daarbij de basis.

Naast een breed assortiment van producten voor op de bouwplaats bedenkt en ontwikkelt Indutrade in nauw contact met haar klanten nieuwe innovatieve producten die het werk op de bouwplaats efficiënter en veiliger maken. Veel van deze producten kunnen ook in aanverwante branches worden ingezet. Denk daarbij bijvoorbeeld aan de beveiligingsindustrie.

Nieuwe concepten worden door R&D doorontwikkeld tot slimme en efficiënte producten met oog voor veiligheid, betrouwbaarheid en natuurlijk kosten. Dit resulteert in een nog steeds groeiend assortiment tegen zeer concurrerende prijzen.

 

productie 

Indutrade produceert in eigen beheer en betrekt haar producten en halffabricaten bij producenten uit binnen- en buitenland. Daarbij speelt een sluitende kwaliteitscontrole een steeds belangrijker rol. Controle tijdens het productieproces alsook een laatste check voordat de producten het magazijn in Den Bosch verlaten, zorgen voor een constante kwaliteit. Veel van de producten van Indutrade dragen dan ook een CE-keurmerk.

 

service

Indutrade houdt van transparantie. Wij staan dicht bij onze klanten en komen onze gemaakte afspraken na. Wij zijn er tijdens kantooruren altijd om u met raad en daad bij te staan. Of dat nu een levering betreft of problemen met de installatie van een van onze producten.

Ook denken wij graag mee hoe wij met slimme oplossingen het werk van onze klant efficiënter makkelijker en veiliger kunnen maken. Voor handleidingen en instructiefilmpjes over de installatie, gebruik en onderhoud van Indutrade producten kunt u contact met ons opnemen.